Tisdag i bilder och lite till





Igår blev bygg-gruppen klara med kulisserna. Idag har de försökt att bli klara med så mycket som möjligt.
Vart efter att bygg-gruppen blir klara med rekvisit delar så har Scen och Dekor gruppen uppgift att måla delarna så de blir helt klara inför föreställningarna.



Idag började Café gruppen redan klockan 8.30. De kommer bjuda på Chokladvetebullar idag vid fikat klockan 14.00. Vi pratade med Linda (deras lärare) hon berättade att bullarna består av den magiska surdegen vilket gör så att brödet blir nyttigare och mycket saftigare, man blir lätt mätt och kroppen tar lätt upp vitaminer och mineraler från brödet.







Dangruppen har bara repeterat danserna idag uppe på scenen tillsmmans med skådespelarna och kör/orkestern. De tre grupperna gick igenom hela musikalen från början tillslut med hjälp av ljud och ljus som gör ett fantatiskt jobb bakom kontrollbordet. Skådespelarnas repliker börjar sitta och dansarna steg är i takt med musiken som låter prima!



Sygruppen börjar bli klara, men de har dock många kostymer kvar att göra under morgon dagen.
Läreren Gunilla tycker att eleverna i gruppen jobbar på flitigt vilket syns.

Rekvisita gruppen fixade sminket igår från Åhlens till föreställningarna. De har också hjälpt till nere i syslöjden.

Vi i dokumentationsgruppen har varit lite överallt idag och haft olika uppgifter. Några har fixat med en PowePoint till aulan och andra har intervjuat alla grupper och filmat lite.
PEACE out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0